Friday 12 January 2007

 

In de lappenmand

Onze hostingsprovider (Vevida) heeft zijn servers geupgrade. Door deze upgrade was het niet meer mogelijk DeVrije te voorzien van nieuwe artikelen.
Na vele malen telefonisch en schriftelijk contact bleek dat Vevida niet bij machte te zijn de problemen adequaat op te lossen. Ook bleek het zo te zijn dat Vevida ondanks smekende verzoeken van ondergetekende er zeer lang over te doen met beantwoorden van vragen.
lappenmand (11k image)
De uiteindelijke oplossing die Vevida aandroeg bleek zeer veel manuren werk in te houden en daarbij, gezien een eerder aangedragen oplossing, nog maar de vraag of het allemaal zou gaan werken.
Daarom hebben wij besloten om zo snel mogelijk van hostings provider te verhuizen en hebben we in de tussentijd DeVrije lokaal bij ondergetekende ondergebracht.
Helaas zijn wij daarbij onze RSS feed ondersteuning kwijt geraakt en zal DeVrije vanwege soms beperkte bandbreedte moeilijker bereikbaar zijn. O'ja en zorg dat je DeVrije onder je farvorieten als http://www.devrije.nl opslaat. Zo kom je altijd bij ons uit, ook na de op stapel staande verhuizing.

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]